Despre ploaia de sentiment

blog 2

Viata este  o ploaie de sentimente-nu stii niciodata ce picatura iti va lovi inima.Dar te vei bucura mult cand acea picatura te va lovi, pentru ca ceea e cea care iti va scrie povestea.

Pentru ca viata este o poveste; un drum de parcurs pe care, inconstient, noi l-am ales prin toate gandurile, aspiratiile, pasiunile si preferintele noastre- ele sunt pensulele cu care noi pictam aceasta frumoasa si nemarginit de complexa opera  de arta numita viata. Iar cand prima picatura din ploaia sentimentelor ne atinge inima, noi intelegem acest lucru si suntem pregatiti sa luam sevaletul in mainile noastre si sa constientizam ca, spre exemplu, daca pana acum am desenat multe umbre, nimic nu ne opreste ca de acum incolo sa incepem sa desenam in culori mai tari, mai vivide, mai vesele.

Iar ceea ce facem, fie ca e vorba de a darui un zambet, a scrie o poezie sau de a minti o persoana, sunt toate la fel de bune cand se urca la cer pentru a se transforma in… picaturi de sentiment, fiecare in parte menita pentru o anumita persoana, intr-o anumita etapa a vietii.

Picaturile umpute cu amaraciune  iti testeaza capacitatea de a ramane tu insuti, de a pretui viata oricat de incorecta ar parea, pentru ca la sfarsit sa descoperi ca erai o persoana mult mai minunata si mai puternica decat credeai si astfel sa intelegi ce valoare ai cu adevarat; picaturile de bucurie sunt aripi de iubire ce ne ridica dincolo de lucruile care ne doboara si ne fac sa ne pierdem speranta.

Prima picatura de ploaie ce ne atinge este cea din care se naste sufletul nostru, experienta tesuta cu vraja gandului ce o emanam in fiecare moment al vietii noastre, ca sa ramana apoi sa pluteasca printre noi ca lacuri nevazute de emotie.

Si da, poate ca prima picatura  ce iti loveste inima  inseamna si acel moment in care centrul fiintei noastre invata sa planga fara incetare pentru totdeauna, dar de ce ar fi plansul un lucru rau, cand el e singurul ce ne deschide ochii catre visele noastre?

Daca intelegi aceste adevaruri ale ploii de sentimente si inveti sa o iubesti cu adevarat, atunci vei fi fericit sa descoperi ca nciodata in viata ta nu ai fost lasat sa te confrunti singur cu ostilitatea lumii in care traiesti sau cu greselile tale, ca mereu inlauntrul tau a existat un inger ce a dublat mereu urma pasilor tai, rasul lui a fost ecoul rasului tau, iar lacrimile tale se transformau in adancimea ochilor lui in picaturi de sange din care durerea tasnea ca o flacara vie, pregatita ca la momentul potrivit sa arda toate lururile care ranesc fiinta umana si sa le transforme in puncte de sprijin, pentru a te tranforma in fiinta care esti menita sa fii si a desavarsi opera de arta.

Pentru ca viata este o ploaie de sentimente-poti incerca sa fugi din calea lor, dar o picatura tot iti va atinge inima, o picatura care a fost creata pentru tine. Nu stii niciodata care va fi aceasta pana ce te atinge. Iar in acel moment simti ca stii totul.

3 gânduri despre &8222;Despre ploaia de sentiment&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s