Bule


Nu e timp de plans pe aici. Da, viata e tragica si un gol de neputinta uneori imi vorbeste prin emotii. Am vazut o postare cu baloane de sapun si mi-am amintit de o poza pe care o aveam pe Instagram cu tine.

Am sters-o. Cum poate crezi ca te-am sters si pe tine. 

Bula opaca, ca vidul de neputinta ce imi traieste in stomac. Alta inima cu care respir.

Si melodia asta. Pe care o aud la cafenea, in timp ce ignor conversatia prietenelor mele ce s-au aruncat in viata fara pavaz. Se bucura de barfe si frustrari. Gusta din incertitudini si durere.

Dar nici macar amintiri, cat senzatii pe care nu vreau sa le simt imi vorbesc despre nebunia zilelor de vara si despre cum oricat as incerca sa tin timpul pe loc o joaca si-a sfarsit linistea fara regrete.

Si de fapt, mi-e dor de cat de simplu era cand era complicat.

Simt ca am ratat ceva esential.

Bula respira fara acordul ratiunii.

4 gânduri despre &8222;Bule&8221;

    1. „Si de fapt, mi-e dor de cat de simplu era cand era complicat.”- aceasta fraza pusa in legatura cu senzatia textului dar relativ izolata, lasata prada oricarei interpretari, as putea sa o explic din perspectiva a ceea ce am gandit eu prin cuvintele tale. Imi complicam viata blamand altii pentru toate momentele in care nu aveam tupeul sa imi rezolv problemele, si totusi, atunci era relativ mai simplu ca acum, aveam vreo 16 ani si inca nu aveam in cap altceva decat joaca, pierdere de timp. Doi ani au trecut doar, dar simt presiunea unor responsabilitati, unele eu le-am ales unele le-a impins timpul spre mine, este intr-un fel mai complicat, dar incerc sa imi asum toate aceste lucruri, si ma gandesc la cat de simplu era inainte, cand ma complicam singura.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s