Întreabă stelele

Cum trece timpul, cu atât mă zbat mai mult să-i dau o clipă de răgaz, să privesc mai cu zel apusurile și amintirile dulci. Uneori, îmi pare că aripile mă poartă în plonjare liberă pe curentul vieții. Iar vântul îmi înfoiază penele pe tărâmuri necunoscute.
„Hei, uite ce lucru simpatic și inutil am găsit.” , mi-ai zis.” E o aplicație care îți arată stelele în zona în care stai.”
„Uau! O hartă a cerului?”
Căt iubesc stelele! Părinți divini pentru fiecare dorință ce-o port.
I-am zis să-mi dea și mie aplicația. Voiam să văd dacă pot ghici în harta celestă de soarta are a-mi da sau a-mi lua plată. Vezi, m-am reîncarnat de sute de ori într-un singur început firav de viață. Iar plexul meu solar rămâne o gaură neagră.

9 gânduri despre &8222;Întreabă stelele&8221;

  1. Daaa, ei bine in aplicatie le gasesti pe toate in zona care stai, dar apar asa, ca niste desene, nu au savoarea pe care o ai sa le vezi de-adevarat. Dar, chiar daca nu le putem vedea din cauza cetii, ele inca ne vegheaza de acolo, de sus.🙂 Saptamana frumoasa!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Nici nu stiu cum a fost ieri aici😅. Vremea asta rece, cazuta asa, peste noi, dintr-o data, ma face sa lenevesc in pat ori de cate ori am ocazia. Ei, chia ziceam la un monent dat, anul trecut a venit iarna prea tarziu, anul asta prea devreme. Macar de data asta sa ninga de Craciun, si tot e bine. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s