Sentimentul de azi #4

Azi pentru mine este despre acele vise cu ochii deschiși, când conștiința se dilată și simți dincolo de cuvinte, îți simți sufletul și cum ești menit să fii, chiar dacă nu poți înțelege.

Azi este despre a vedea fără să te uiți, a înțelege fără să întrebi.

Azi este despre cum marea este compusă din fiecare val, și cum fiecare val se lovește de țărm doar ca să se întoarcă în mare, pentru că în realitate unul nu este niciodată despărțit de tot.

Azi este despre acele vise cu bătrâna învârtind povești de copii în lăcașul ei subpământean. Sau cum am găsit-o, căutând-o, în mijlocul iernii. Cum o visez când o chem.

Azi este despre când energia kundalini se simte ca un dans pornind din șolduri.

Azi este despre cum nu-mi mai e frică de întuneric, ci îl găsesc reonfortant.

Este despre când manifest abundență, și despre a mulțumi când o primesc, pentru că știu că nu ține de mine. Ține de ceva mai puternic ca persoana mea, dar care o conține și iubește în totalitate.

Azi este despre a-ți aminti că da, viața este numai despre tine, dar să nu uiți că în același timp n-ai nici o putere singur.

Este despre cât de grăitoare este tăcerea în meditație, că uneori nici nu-ți vine să mai deschizi ochii la lumina realității, atât de anostă față de ce-i înăuntru.

Este despre subpământean și ancestral, rădăcinile pe care le iubesc acum și sunt recunoscătoare că le pot vindeca prin mine.

Azi mulțumesc pentru toate acestea și vă urez și vouă zile asemenea.

Azi este despre Kildine, un frumos basm românesc, dar puțin cunoscut, cu o prințesă ce s-a născut sălbatică într-un regat dominat de rațiune, și cum “vrăjitoarea ce rea” a blestemat-o cu cel mai frumos dar, care a condus-o pe Kildine în singurătate în grija a 12 vulturi, până s-a întors acasă și a devenit regina mult iubită, învățând regatul că și umbra are rostul ei, pentru că în inimă este cel mai întuneric.

Azi este despre Loba, bătrâna deșertului care strânge oasele lupilor și când are un schelet complet, îl readuce la viață. Precum ne vindecăm noi cu adevărat, tămăduind rând pe rând fiecare bucățică.

4 gânduri despre &8222;Sentimentul de azi #4&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s